Gratinerad hummer

Ingredienser:
2 st färdigkokta humrar
1 dl riven Granda Pandamo
75 gr rumsvarmt smör
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 knippe persilja
1 citron
Salt och peppar

Gör så här:
1. Dela humrarna på hälften och lägg i en ugnsfast form.
2. Hacka lök och vitlök. Svetta löken i lite smör tills löken är mjuk.
3. Hacka persilja. Blanda parmesan, lök, persilja, salt och peppar med smöret. Smaka av med rivet citronskal och citron juice.
4. Fördela blandningen över stjärtarna och gratinera i ugnen på 180 grader tills de fått en gyllene yta.
5. Servera gärna med bröd som kan suga upp smöret som smält och runnit ned från humrarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.