Kräftstjärtar med avocado, lime och dill

Ingredienser: (16 st)

2 dl creme fraiche
1 vitlöksklyfta
1 tsk skånsk senap
1 tsk sambal oelek
1 knippe dill
1/2 röd lök
1 burk kräftstjärtar i lake
salt, peppar
3 avocado
1 lime
1 paket minitortillabröd
tandpetare

Gör så här:

1. Rör ihop creme fraiche med pressad vitlök, skånsk senap, sambal oelek och klippt dill. Finstrimla rödlöken och vänd ner den. Smaka av med salt och peppar.

2. Häll av laken från kräftstjärtarna och tärna avocadon.

3. Halvera tortillabröden till halvmånar. Klicka ut röran och toppa med avocadotärningar och kräftstjärtar. Riv limeskal över och rulla sedan ihop till en strut. Fäst ihop med tandpetare.

Tack till Landleys kök för detta goda receptet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *